Dagsrytmen

parallax background

Dagsrytme, åpningstider. levering og henting

parallax background

Litt om hverdagen

Dagsrytmen er en oversikt over det som gjentar seg til omtrent samme tid hver dag. Etter hvert som barna blir kjent med hverandre og barnehagen, kan dagsrytmen brytes om ønskelig, men stort sett er den der som en mal på dagen.

Enkelte dager kan vi dra spontant på tur. Da drar vi aldri før klokka 10.00, og er alltid tilbake før klokka 14:00.

Barnehagen holder åpent hverdager fra 07:30 til 16:30.

Foreldrene bestemmer selv når barna kommer i barnehagen og når barna blir hentet, men vi vil gjerne ha beskjed før klokka 10.00 hvis barna ikke kommer, eller kommer senere.

Vi gjør oppmerksom på at barnehagen stenger klokken 16.30, og at de ansatte da skal hjem. Beregn derfor tid slik at dere er ute av døren til 16.30.

Bjørnungene

• 07:30 - Barnehagen åpner
  • 08:00 - Avdelingen åpner og vi har lekeaktiviteter
  • 10:00 - Vi deler oss opp i lekegrupper, vi har skoleklubb/reveklubb/steg for steg, går ut og leker etc.
  • 11:00 - Samlingstund
  • 11:30 - Vi spiser lunsj, enten matpakke eller et varmt måltid
  • 12:00 - Vi går ut for å leke
  • 13:30 - Vi spiser frukt
  • 14:15 - Vi rydder og går inn
  • 14:30 - Vi spiser matpakker
  • 15:00 - Hvilestund
  • 15:15 - Rolige lekeaktiviteter
  • 16:30 - Barnehagen stenger

Ved turer drar vi fra barnehagen kl. 10:00 og er tilbake omtrent kl. 14:00.

Vargtassene

• 07:30 - Barnehagen åpner og de som vil kan spise litt frokost
  • 09:00 - Vi er ute om formiddagen
  • 11:00 - Vi begynner å gå inn for å skifte bleier og vaske hender
  • 11:10 - Vi har samling og synger sanger, leser eventyr, historier og leker
  • 11:30 - Vi spiser matpakke eller et varmt måltid
  • 11:50 - Vi begynner å legge de som skal sove, mens de andre leker enten inne eller ute
  • 13:00 - Vi begynner å ta opp barn
  • 14:30 - Vi spiser matpakker
  • 16:30 - Barnehagen stenger

Slik som det er nå er vi ute på formiddagen og inne på ettermiddagen. Vi kommer også til å dele oss, slik at de som ikke sover er inne på formiddagen og ute på ettermiddagen. De som sover er da ute på formiddagen og inne på ettermiddagen.

hvithvit

Levering og henting

Når dere kommer senere enn kl. 10.00, eller barnet har fri/er syk, så ønsker vi at foreldre legger inn melding på MyKid eller ring oss. Dette vil hjelpe oss med tanke på planlegging av turer og lignende.

Er det noen andre enn foresatte som skal hente barnet i barnehagen må vi ha beskjed om det. Vi gir ikke fra oss barnet til personer som ikke står på listen, uten at vi har fått beskjed av mor eller far. Dette er for barnets og deres sikkerhet.