parallax background

Lekende, naturlig og røff

Hellerud barnehage er en lekende, naturlig og røff barnehage.

Barnehagen ligger i Bydel Alna og er en foreldredrevet privatbarnehage. Vi leier lokalene av Hellerud Vel, og her har det vært drevet barnehage i over 50 år. Vi ligger i gangavstand til Østmarka, som vi aktivt bruker i vårt arbeid med barna. Uteområdet vårt består av en svær naturtomt med meget variert terreng, og ulike lekeapparater.

Våren 2012 flyttet vi inn i nyoppussede lokaler. Vi er 40 barn i alderen 1-6 år, fordelt på to avdelinger; Vargtassene og Bjørnungene.

Barnehagens visjon

Vår barnehage legger spesielt vekt på å være en lekende, naturlig og røff barnehage, noe som også er vår visjon.

Vi ønsker å være tilstede for barna i øyeblikkene deres og gi dem trygghet, trivsel og glede. Vi ønsker at alle barna i vår barnehage skal bli sett hver dag, vi skal anerkjenne dem, ivareta deres utvikling og hjelpe barna videre. Vi skal gi barna kunnskaper, ferdigheter og holdninger på sentrale fag og livsområder.

Vi mener at aktive barn er glade barn, og at glade barn lettere tar til seg ny kunnskap. Gjennom å ha voksne som er gode, positive og aktive forbilder, mener vi at også ungene vil få en positiv opplevelse av det å være i barnehagen.

MyKid som den daglige kommunikasjonen

Vi bruker MyKid i den daglige kommunikasjonen med foreldrene. Her skriver vi dagsrapporter, ukeplan og månedsplan, legger ut bilder som dokumenterer hverdagen, sender beskjeder og informerer. For eksempel når det er vikarer i barnehagen og hva de heter.

Vi ønsker at foresatte sjekker og holder seg oppdatert jevnlig, følger med på informasjon om turer og utflukter, leser dagsrapporter og fører fravær ved sykdom, ferie og lignende.

parallax background

De ansatte

Våre ansatte sørger for at hvert enkelt barn får utfolde seg

Kenneth Østerås

Hellerud barnehage

Jeg har jobbet som daglig leder i Hellerud barnehage siden 1999. Jeg opptatt av humor og friluftsliv. Sammen med mine ansatte ønsker jeg å bidra til at vi er Oslos beste barnehage.

Fredrik Grønvold

Bjørnungene

Har jobbet i barnehagen siden 2018. I landets beste barnehage, trives jeg aller mest når barna ler av mine uforutsigbarheter, og når jeg får ta de med på tur i Østmarka.

Elize Svensson

Vargtassene

Jeg er barnehagelærer og har jobbet i barnehage i mange år. Mine interesser er skog og mark og alt som har med fysisk aktivitet å gjøre. Jeg er også glad i forming og musikk.

Julia Kirkeløkke

Bjørnungene

Jeg har jobbet i barnehagen siden august 2019. Jeg er glad i motorikk og bevegelse, og å være med barna i skogen. Generelt er jeg opptatt av relasjons- og erfaringsdannelse.

Lillann Aagaard

Vargtassene

Har jobbet i Hellerud barnehage siden 2013. Ble ferdig utdannet barnehagelærer i 2019. Nå tar jeg et masterstudium i barnehagekunnskap-pedagogikk, som vil være fullført i 2023.

Gerrit Karafiat

Bjørnungene

Har jobbet i Hellerud barnehage siden 2011. Jeg liker fysisk aktivitet og er helst ute i naturen. Har et brennende miljøengasjement og tar det med meg inn i barnehagen.

Irene Fredriksen

Vargtassene

Jeg har jobbet i Hellerud barnehage siden august 2008. Jeg har utdannelse innen reiseliv. Jeg liker godt turdagene, spesielt i skogen, og formingsaktiviteter med barna.

Jeanin Sørlie

Bjørnungene

Jeg har 18 år med erfaring i barnehage og 3 år som pedagogisk leder. Her har jeg vært i 8 år, og trives veldig godt. Jeg er glad i musikk, og de gode samtalene med barna.

Hazar Haugen

Vargtassene

Jeg elsker å leke ute, lese bøker, klippe, tegne, fargelegge og å utforske naturen. Jeg er lidenskapelig opptatt av å bruke naturen mest mulig som en leke- og læringsarena.

Lorena Arzola

Vargtassene

Jeg har jobbet i barnehagen siden 2016 og siden tatt innføring i spesialpedagogikk som har hjulpet meg til å forstå bedre barnas univers. Jeg elsker å synge, danse og å lese.

Esben Hellebø

Vikar
Hellerud barnehage

Info kommer...

hvithvit

Fakta og tall

• Privat barnehage
  • Oslo kommune, bydel Alna
  • Ordinær barnehage
  • Friluftsprofil/li>
  • Avdelingsbarnehage
  • 1 år – 6 år
  • Antall barn: 40
  • 180 m² inneareal
  • Inneareal: 4,5 m per barn
  • Antall barn per ansatt: 6
  • Andel ansatte med barnehagelærerutdanning: 47,6%
  • Varmmat tre dager i uken og en dag med smøremåltid.
  • Melk og frukt hver dag
  • Pris for opphold: 3135,- pr måned
  • Pris for mat: 485,- pr måned