parallax background

parallax background

Kenneth Østerås

Hellerud barnehage

Jeg har jobbet som daglig leder i Hellerud barnehage siden 1999. Jeg opptatt av humor og friluftsliv. Sammen med mine ansatte ønsker jeg å bidra til at vi er Oslos beste barnehage.

Fredrik Grønvold

Bjørnungene

Har jobbet i barnehagen siden 2018. I landets beste barnehage, trives jeg aller mest når barna ler av mine uforutsigbarheter, og når jeg får ta de med på tur i Østmarka.

Elize Svensson

Vargtassene

Jeg er barnehagelærer og har jobbet i barnehage i mange år. Mine interesser er skog og mark og alt som har med fysisk aktivitet å gjøre. Jeg er også glad i forming og musikk.

Julia Kirkeløkke

Bjørnungene

Jeg har jobbet i barnehagen siden august 2019. Jeg er glad i motorikk og bevegelse, og å være med barna i skogen. Generelt er jeg opptatt av relasjons- og erfaringsdannelse.

Lillann Aagaard

Vargtassene

Har jobbet i Hellerud barnehage siden 2013. Ble ferdig utdannet barnehagelærer i 2019. Nå tar jeg et masterstudium i barnehagekunnskap-pedagogikk, som vil være fullført i 2023.

Gerrit Karafiat

Bjørnungene

Har jobbet i Hellerud barnehage siden 2011. Jeg liker fysisk aktivitet og er helst ute i naturen. Har et brennende miljøengasjement og tar det med meg inn i barnehagen.

Irene Fredriksen

Vargtassene

Jeg har jobbet i Hellerud barnehage siden august 2008. Jeg har utdannelse innen reiseliv. Jeg liker godt turdagene, spesielt i skogen, og formingsaktiviteter med barna.

Jeanin Sørlie

Bjørnungene

Jeg har 18 år med erfaring i barnehage og 3 år som pedagogisk leder. Her har jeg vært i 8 år, og trives veldig godt. Jeg er glad i musikk, og de gode samtalene med barna.

Hazar Haugen

Vargtassene

Jeg elsker å leke ute, lese bøker, klippe, tegne, fargelegge og å utforske naturen. Jeg er lidenskapelig opptatt av å bruke naturen mest mulig som en leke- og læringsarena.

Lorena Arzola

Vargtassene

Jeg har jobbet i barnehagen siden 2016 og siden tatt innføring i spesialpedagogikk som har hjulpet meg til å forstå bedre barnas univers. Jeg elsker å synge, danse og å lese.

hvithvit