Blant de beste i landet 2019

Hellerud barnehage er blant de 248 som oppnådde en toppkarakter på 5 eller 4,9 i Foreldreundersøkelsen til Utdanningsdirektoratet.

Den årlige nasjonale Foreldreundersøkelsen i barnehage ble startet av regjeringen i 2016, som en del av arbeidet med å styrke kvaliteten på barnehagene. I 2019 deltok 127 000 foreldre over hele landet. Blant temaene som tas opp er barnets trivsel og utvikling, informasjon, ute- og innemiljø, bemanning og forholdet mellom barn og voksne. I feltet under kan du søke på din barnehage for å se svarene på alle temaene. 

Vi er selvfølgelig stolte og jobber nå med å finne ny mål hvor vi selv ser forbedringspotensiale. Et sånt resultat gir oss bare mer motivasjon til å fortsette det gode arbeidet og samtidig holde stødig kurs mot toppen.

Hellerud barnehage
Landeroveien1
0672 Oslo